Höger baklykta interiör Citroën C5 II sedan 9650115980 6351V4

kr1 068

PSA CITROEN PEUGEOT 9650115980 6351V4 NFP

1 i lager

Artikelnr: 3054-AH12_K22a Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

Höger innerlampa bak CITROEN C5 II sedan
Uttag med glödlampor kan beställas

Letar du efter pålitliga och högkvalitativa reservdelar till din Citroën C5 II sedan? Väck din bil till liv med vår högra bakre innerlampa, en äkta del för Citroën-modeller, som kommer att se till att ditt fordon ser bra ut och är säkert på natten och vid dålig sikt. Denna bildelar har försiktigt tagits bort från fordonet och är nu tillgänglig för vidare användning.

Som ni vet är belysning nyckeln inte bara för bilens estetik, utan framför allt för säkerheten för alla trafikanter. Denna lampa ger det intensiva och tydligt definierade ljus som behövs för nattkörning och förhållanden med minskad sikt. Denna del är kompatibel med Citroën C5 II sedanmodeller och är det perfekta valet för att behålla ditt fordons ursprungliga utseende och funktionalitet.

Teknisk information:
Tillverkare: Citroën
Modell: C5 II Sedan
Produktkoder: 9650115980, 6351V4
Övriga nummer: NFP

Förutom att den är visuellt tilltalande är den här lampan också hållbar och pålitlig. Den är lätt att installera, vilket kommer att uppskattas av både professionella bilmekaniker och hobbyister som gillar att reparera sina bilar själva. Vår produkt gör att du enkelt och snabbt kan byta ut din gamla lampa utan att behöva specialverktyg. Att underhålla eller byta ut ditt fordons belysning är nu enklare än någonsin.

Glöm inte att effektiv belysning inte bara ökar säkerheten för din körning, utan också bidrar väsentligt till ditt fordons estetiska värde. Denna del är därför inte bara ett funktionellt utan också ett estetiskt tillskott till din bil. Se till att ditt fordon sticker ut i säkerhet och stil med vår högra bakre innerlampa för Citroën C5 II Sedan.

Ytterligare information

Vikt 1,1 kg