Strålkastarmunstycken Citroën C5 II 6438P5 6438P6

kr854

PSA CITROEN PEUGEOT 6438P5 6438P6

1 i lager

Artikelnr: 7422-N5_K15 Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

Strålkastarmunstycken – vänster och höger munstycke – för Citroën C5 II-bilar

Strålkastarspolare Citroën C5 II 6438P5, 6438P6

Strålkastarspolare märkta 6438P5 och 6438P6 är avsedda för Citroën C5 II-bilar. Dessa munstycken är en viktig del av strålkastarspolaren, som håller strålkastarna rena och därmed bidrar till säker körning under alla förhållanden.

Tekniska egenskaper:

  • Kompatibilitet: Designad specifikt för Citroën C5 II-modellen.
  • Material: Tillverkad av slitstarka plastmaterial som säkerställer lång livslängd och motståndskraft mot väder och spolarvätskekemikalier.
  • Konstruktion: Exakt design för optimal sprutning av vätska på strålkastarnas yta, vilket säkerställer effektiv rengöring.

Fungera:

Strålkastarspolarmunstycken är utformade för att spruta spolarvätska på strålkastarnas yta, ta bort smuts, lera, insekter och andra hinder som kan minska strålkastarnas effektivitet. Rena strålkastare är avgörande för säker körning, särskilt i dåliga väderförhållanden eller på natten.

Fördelar:

  • Förbättrad sikt: Regelbunden och effektiv strålkastarrengöring säkerställer maximal sikt och körsäkerhet.
  • Tillförlitlighet: Kvalitetsmaterial och konstruktion säkerställer långvarig funktionalitet även vid frekvent användning.
  • Enkelt underhåll: Munstycken är designade för enkel installation och underhåll, vilket gör dem lätta att byta ut och rengöra.

Installation:

När du byter ut eller installerar strålkastarspolarmunstycken är det viktigt att säkerställa korrekt passform och orientering för att säkerställa optimal funktionalitet hos brickorna. Installation på ett auktoriserat servicecenter eller med hjälp av en kvalificerad tekniker rekommenderas för att säkerställa korrekt funktion och säkerhet hos strålkastarspolaren.

Rekommendation:

För att bibehålla optimal prestanda och tillförlitlighet hos strålkastarspolaren, rekommenderas det att använda originalreservdelar eller delar från välrenommerade tillverkare. Originaldelar garanterar kompatibilitet och långsiktig tillförlitlighet, vilket är nyckeln till säker och effektiv fordonsdrift.

Ytterligare information

Vikt 0,4 kg