Rörledning RAIL Citroën Peugeot 1570A3

kr356

PSA CITROEN PEUGEOT 1570A3

1 i lager

Artikelnr: 7433-N10_K25 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Insprutningsgrenrör 1570A3 för 2,2HDI 98KW.
Om du inte är säker på kompatibiliteten med din bil, skriv VIN-numret i noterna i beställningen så kontrollerar vi om delen är kompatibla med din bil.

Letar du efter pålitliga och högkvalitativa begagnade bildelar till Citroën eller Peugeot bilar? RAIL Pipe Citroën Peugeot 1570A3 är ett idealiskt val för ägare och servicetekniker som letar efter kvalitetsreservdelar för fordonsreparation eller underhåll. Denna specifika del är mycket efterfrågad för Citroën- och Peugeot-modeller, särskilt för modellerna som anges nedan i beskrivningen.

Detta insprutningsrör är designat för 98 kW 2.2HDI-motorer och är kompatibelt med flera bilmodeller som Citroën C5, Citroën C8, Peugeot 307, Peugeot 406, Peugeot 607 och Peugeot 807. Tack vare dess funktionalitet och specifika design är denna del nödvändig om fordonets bränslesystem fungerar korrekt, säkerställer det optimal bränslefördelning till motorn.

Teknisk information:
Tillverkare: PSA CITROEN PEUGEOT
Modell: Citroën C5, Citroën C8, Peugeot 307, Peugeot 406, Peugeot 607, Peugeot 807
Produktkoder: 1570A3
Övriga nummer: N/A

Vi rekommenderar att du kontrollerar kompatibiliteten med ditt fordon innan du köper. Du kan inkludera din bils VIN i dina beställningsanteckningar för att bekräfta rätt del. Tack vare detta kan vi garantera att den köpta delen faktiskt passar din bilmodell.

Denna produkt ingår i kategorin ”Motor – delar och tillbehör” och bär etiketter för Citroën och Peugeot, vilket ökar dess synlighet och tillgänglighet för rätt kunder. Den är idealisk om du letar efter ett effektivt och ekonomiskt alternativ till nya bildelar med tonvikt på kvalitet och tillförlitlighet. Att investera i begagnade kvalitetsdelar kan avsevärt förlänga livslängden på ditt fordon och förbättra dess prestanda.

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg