Armstödsmekanism Citroën Peugeot 883095

kr356

PSA CITROEN PEUGEOT 883095 NFP

5 i lager

Beskrivning

Armstödsmekanism för höger säte – passagerarsäte
För CITROEN XSARA PICASSO, C3, BERLINGO II och III PEUGEOT PARTNER II och III 307
Varva HZQ – ZEPHIR GRÅ

”`html

Letar du efter en pålitlig reservdel för att reparera ditt Citroën eller Peugeot fordon? Vi introducerar armstödsmekanismen för höger säte – passagerarsäte, vilket är ett idealiskt val för modeller som Citroën Xsara Picasso, C3, Berlingo II och III, Peugeot Partner II och III, och Peugeot 307. Denna kvalitetsbegagnade del kommer direkt från märkets fordon och garanterar hög funktionalitet och lång livslängd.

Armstödsmekanismen är avgörande för passagerarnas komfort och säkerhet, och ger stöd och en tyst plats att vila handen under körning. Tack vare sin robusta konstruktion och tillverkning av hållbara material lovar den långvarig användning utan behov av frekvent byte. Dessutom matchar dess grå färg (HZQ – ZEPHIR) perfekt interiören i de flesta bilmodeller som den är avsedd för.

Teknisk information:
Tillverkare: PSA CITROEN PEUGEOT
Modell: CITROEN XSARA PICASSO, C3, BERLINGO II och III, PEUGEOT PARTNER II och III, 307
Produktkoder: 883095
Övriga nummer: NFP

Denna bildelar är idealisk för bilmekaniker eller gör-det-själv-are som letar efter en pålitlig och prisvärd lösning för att reparera eller uppgradera Citroën- och Peugeot-fordon. Med vår armstödsmekanism kan du se till att ditt fordon är tillbaka till den fulla funktionalitet och komfort du förväntar dig.

”`

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg