Dieseltemperaturgivare Citroën Peugeot 1922G4

kr712

PSA CITROEN PEUGEOT 1922G4

4 i lager

Artikelnr: 4572-AF10_K14 M4572 Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

Bränsletemperaturgivare för CITROEN och PEUGEOT bilar

Om du letar efter en pålitlig och beprövad bränsletemperatursensor för dina Citroën- eller Peugeot-bilar är den här delen precis för dig. Denna högkvalitativa begagnade 1922G4-del är det perfekta valet för att återställa din bils ursprungliga funktionalitet och prestanda. Speciellt lämplig för modeller som Citroën C5, Peugeot 406 och Peugeot 607, säkerställer denna sensor noggrann mätning av dieseltemperaturen, vilket är avgörande för korrekt motordrift och optimering av bränsleförbrukningen.

Installationen av denna sensor är enkel och kan göras på egen hand med grundläggande verktyg, vilket gör den idealisk för gör-det-själv eller professionella mekaniker. På grund av sin robusthet och motståndskraft mot höga temperaturer ger denna sensor långsiktig tillförlitlighet och prestanda.

Teknisk information:
Tillverkare: PSA CITROEN PEUGEOT
Modell: Citroën C5, Peugeot 406, Peugeot 607
Produktkoder: 1922G4
Andra nummer: Kontrollera kompatibiliteten med andra modeller och specifikationer med hjälp av den medföljande produktkoden.

Köpare av denna sensor kan räkna med ett utmärkt tillskott till sin verkstad, vilket ger inte bara tillförlitlighet utan också ökad effektivitet hos ditt fordon. Om du är en reparatör som inte vill betala för mycket för nya delar, eller om du gillar att reparera din bil själv, är denna begagnade bildelar från vårt erbjudande just för dig. Få din bil att fungera på topp igen med delar som är prisvärda, beprövade och har ett utmärkt pris-prestanda-förhållande.

Varje del kontrolleras noggrant av våra experttekniker före försäljning för att säkerställa dess fulla funktionalitet och tillförlitlighet. Att investera i en högkvalitativ begagnad del kan därmed vara ett ekonomiskt fördelaktigt och samtidigt ett ekologiskt val. Vänta inte och återställ din bils funktionalitet med denna pålitliga bränsletemperatursensor idag!

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg