Solskydd Peugeot 407 vänster 8143NZ

kr356

PSA CITROEN PEUGEOT 8143NZ drivrutin

4 i lager

Artikelnr: 3953-AA17_K29 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Solskydd PEUGEOT 407 med belysning med spegel
Förarsidan
Skärm LAMA

Letar du efter pålitliga reservdelar till din Peugeot 407? Vi presenterar för dig ett begagnat solskydd med integrerad spegel och belysning, vilket är ett idealiskt val för förarsidan. Denna del kommer från en Peugeot 407 och är ett utmärkt val för alla som gör sin egen bilreparation eller bilmekaniker som letar efter kvalitetsbildelar till ett överkomligt pris.

Solskyddet är inte bara ett praktiskt utan också ett estetiskt tillskott till din bils interiör. Färgen på LAMA-skärmen matchar enkelt fordonets interiör och skyddar samtidigt effektivt mot bländning från solen. Tack vare den integrerade spegeln och belysningen ger den maximal komfort och funktionalitet.

Teknisk information

  • Tillverkare: PSA Citroen Peugeot
  • Modell: Peugeot 407
  • Produktkoder: 8143NZ

Detta är en originalreservdel, ursprungligen avsedd för Peugeot 407-modeller, vilket garanterar kompatibilitet och enkel installation. Tack vare sin robusthet och hållbarhet framstår denna skärm som en solid och långsiktig lösning för din bil. Den kännetecknas av den höga kvaliteten på utförande som är typiskt för originaldelar från Citroen och Peugeot.

Varför välja begagnade bildelar? De är billigare än nya delar, vilket sparar pengar utan att ge avkall på kvalitet eller funktionalitet. Dessutom bidrar du till hållbarhet och miljöskydd, då återvinning och återanvändning av delar minskar behovet av nyproduktion och tillhörande påverkan på naturen.

Varje del är noggrant inspekterad och testad för att säkerställa full funktionalitet och säker användning i ditt fordon. Så genom att köpa denna begagnade del får du den kvalitet du behöver till ett pris som du kommer att uppskatta.

Ytterligare information

Vikt 1 kg