Solskydd Peugeot 407 höger 8143NZ

kr356

PSA CITROEN PEUGEOT 8143NZ passagerare

4 i lager

Artikelnr: 4669-AH7_K24 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Solskydd PEUGEOT 407 med belysning med spegel
Passagerarsidan
Skärm LAMA

Letar du efter en reservdel som förbättrar ditt fordons komfort och funktionalitet? Vi presenterar för dig det begagnade solskyddet 8143NZ avsett för höger passagerarsida på Peugeot 407. Denna kvalitetsbilsdel skyddar inte bara bilens interiör från solljus, utan lägger också till ett praktiskt element för dagligt bruk med sin integrerade belysning och spegel .

Solskyddet är tillverkat i nyansen LAMA, vilket perfekt matchar fordonets interiör och bidrar till bilens övergripande estetik. Den är speciellt designad för Peugeot 407-modellserien, vilket garanterar problemfri driftsättning och funktionalitet. Bilmekaniker och gör-det-själv kommer att uppskatta dess enkla montering, som kan göras på några minuter med vanliga verktyg.

Teknisk information
Tillverkare: PSA CITROEN PEUGEOT
Modell: Peugeot 407
Produktkoder: 8143NZ
Övriga nummer: Passagerare, Solskydd med belysning och spegel, LAMA-skärm

Att ta på sig solskyddet handlar inte bara om att öka komforten, utan också om att skydda bilens interiör från överdriven UV-strålning, vilket kan leda till gradvis slitage av materialen inuti bilen. Dessutom låter den upplysta spegeln dig kontrollera ditt utseende eller göra justeringar även i svagt ljus.

Om du är en gör-det-själv bilreparatör eller en professionell mekaniker, är detta solskydd det perfekta valet för att återställa din bils ursprungliga utseende och funktionalitet. Att lägga till det i din Peugeot 407 kommer att göra din körning bekvämare och säkrare, vilket är nyckeln för varje förare och passagerare.

Ytterligare information

Vikt 0,8 kg