Vakuumventil 9660693180 1618S5

kr235

PSA CITROEN PEUGEOT 9660693180 1618S5

3 i lager

Artikelnr: 6225-K10_KR14 M5108 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Insugsventilstyrning tryckvakt och turbo för Citroenmotorer – Peugeot Begagnad del med funktionsgaranti Letar du efter en pålitlig och funktionell vakuumventil till din Peugeot eller Citroen? Vi presenterar för dig en begagnad vakuumventil, modellnummer 9660693180 1618S5, som är en idealisk lösning för reparationer och underhåll av ditt fordon. Denna vakuumventil är designad för kontrollsystem för insugsklaffar och turboreglering, där den säkerställer korrekt motorfunktionalitet och effektivitet. Med vårt arbete får du inte bara kvalitet, utan också en garanti för funktionalitet. På så sätt slipper du de frekventa problem som är förknippade med icke-original eller lågkvalitativa ersättningar.

Teknisk information

  • Tillverkare: Original PSA (Peugeot, Citroen)
  • Modell: Kompatibel med en rad Peugeot- och Citroen-modeller
  • Produktkoder: 9660693180, 1618S5
  • Andra nummer: Denna ventil är känd av OEM-nummerkoderna som anges ovan, vilket säkerställer enkel identifiering och kompatibilitet.

Att byta ut en vakuumventil är relativt enkelt och du kan göra det själv om du har grundläggande kunskaper i bilmekanik. Denna del utsätts ofta för slitage och byte av den kan påverka motorns totala prestanda. Funktionen hos denna ventil är avgörande för att insugssystemet ska fungera korrekt och även för att optimera turbons prestanda. Denna begagnade bildelar representerar ett ekonomiskt och ekologiskt alternativ till en ny del, vi erbjuder den efter noggrann inspektion och testning. Ditt köp är därför riskfritt i vetskapen om att du har tagit ett steg mot mer hållbara bilreparationer. Kontakta oss gärna om du har frågor om kompatibilitet med ditt fordon eller andra tekniska frågor. Vi är här för att få din bil att fungera som ny igen.

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg