Höger bakre dörrhandtagsskydd Peugeot 407 9646929877 9119Q4

kr356

PSA CITROEN PEUGEOT 9646929877 9119Q4 NFP

2 i lager

Artikelnr: 7598-M8_K16a Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

Dekorativt skydd till höger bakpassagerardörrhandtag för Peugeot 407 bilar
Färg HYW – ALU BRUNITO

Letar du efter kvalitets- och pålitliga reservdelar till din Peugeot 407? Vi presenterar den högra bakdörrens handtagsskydd, som är ett idealiskt val för att återställa ditt fordons funktionalitet och utseende. Denna bildelar är begagnad, men har testats noggrant och är i gott skick, redo att fungera som en effektiv och prisvärd ersättning för originaldelen.

Det dekorativa handtagskåpan är inte bara funktionell, utan också estetiskt tilltalande, med en attraktiv design i färgen HYW – ALU BRUNITO, vilket ger baksidan av Peugeot 407 ett sofistikerat utseende. Tack vare den exakta bearbetningen blir monteringen av denna del enkel och snabb, vilket kommer att uppskattas av både professionella bilmekaniker och gör-det-själv-hem.

Teknisk information

  • Tillverkare: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Modell: Peugeot 407
  • Produktkoder: 9646929877, 9119Q4 NFP
  • Övriga nummer: Ej tillgängligt

Det är viktigt att notera att även om begagnade bildelar är mer ekonomiska, bör de installeras med en förståelse för deras tidigare slitage och allmänna skick. Detta vevskydd har valts ut för sitt goda skick och funktionalitet, det kommer säkerligen att hålla och leverera den prestanda du förväntar dig av det.

Att återställa din bil är nu enklare och billigare tack vare denna fantastiska del. Glöm inte att vevskyddet inte bara spelar en praktisk utan också en estetisk roll, och dess korrekta val och installation kan avsevärt förbättra det övergripande utseendet på din bil.

Det visar sig att korrekt underhåll och snabbt utbyte av bildelar, såsom vevskyddet, kan förlänga livslängden på ditt fordon och spara dig kostnaden för framtida reparationer. Att investera i en begagnad kvalitetsdel som denna kan vara ett klokt beslut för alla Peugeot 407-ägare.

Ytterligare information

Vikt 0,3 kg