Vattenslang Citroën Peugeot 2.0 HDI 6466JF

kr285

PSA CITROEN PEUGEOT 6466JF

1 i lager

Artikelnr: 7224-L5_K18a Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

Vattenslang till CITROEN C8 och PEUGEOT 807 2.0 HDI RHR

Letar du efter pålitliga och högkvalitativa reservdelar till ditt Citroën eller Peugeot fordon? Vattenslangen märkt 6466JF är ett idealiskt val för ägare av Citroën C8- och Peugeot 807-bilar med en 2,0 HDI RHR-motor. Denna del har utvecklats exakt för att möta specifikationerna och kraven för dessa modeller, vilket garanterar enkel installation och lång livslängd.

Denna vattenslang spelar en viktig roll i ditt fordons kylsystem. Den är designad för att tåla höga temperaturer och tryck, vilket är avgörande för effektiv motorkylning och förhindrande av överhettning. Med 6466JF-slangen kan du räkna med att din motor fungerar under optimala temperaturförhållanden, förlänger dess livslängd och bibehåller hög prestanda.

Teknisk information:

  • Tillverkare: PSA Peugeot Citroën
  • Modell: Citroën C8, Peugeot 807
  • Produktkoder: 6466JF
  • Övriga nummer: Kompatibel med 2.0 HDI-typ RHR-motorer

Nyckeln till lång och pålitlig slangprestanda är regelbunden inspektion och byte när den är sliten. För ett noggrant underhållet kylsystem rekommenderas att kontrollera slangarnas skick ungefär var 50 000:e km för att undvika oväntade haverier på vägen. Samtidigt är bytet snabbt och enkelt, vilket både professionella och amatörmekaniker kommer att uppskatta.

Oavsett om din bil behöver underhåll eller om du försöker förhindra framtida problem, välj endast autentiska och specialdesignade delar som vår 6466JF vattenslang. Att investera i rätt reservdel säkerställer att din Citroën eller Peugeot fortsätter att prestera som bäst.

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg