Stegmotor för varvräknare Citroën C5 från 2001 till 2007

kr569

Stegmotor för varvräknare och varvräknare CITROEN C5 Från 2000 till 2007

2 i lager

Artikelnr: 5060-N10_K25a Kategorier: , , ,

Beskrivning

Stegmotor för varvräknare och varvräknare
Passar första raden i CITROEN C5

Letar du efter en pålitlig stegmotor för hastighetsmätaren till din CITROEN C5? Vi erbjuder begagnade kvalitetsdelar som förlänger livslängden på ditt fordon och sparar på dina servicekostnader. Denna motorcykel är det perfekta valet för CITROEN C5-modeller tillverkade mellan 2001 och 2007. Den är speciellt utformad för sömlös integration med premiumkomponenterna i dessa modeller.

Stegmotorer är en viktig del av varvräknare och varvräknare, de säkerställer noggrann och tillförlitlig mätning av motorhastighet och fordonshastighet. Att dessa komponenter fungerar korrekt är avgörande för säker och effektiv körning. Denna speciella del är en populär produkt bland både bilmekaniker och gör-det-själv, på grund av dess enkla installation och höga tillförlitlighet.

Teknisk information:
Tillverkare: Citroën
Modell: C5 (första serien, år 2001 – 2007)
Produktkoder: Information ej tillgänglig
Övriga nummer: Information ej tillgänglig

Inga speciella verktyg krävs för att montera denna cykel och det är ett idealiskt DIY-projekt för dem som vill spara på kostnaden för professionell montering. Om det behövs ger våra tekniker gärna ytterligare teknisk support för att säkerställa att installationen går smidigt och att ditt fordon snabbt är tillbaka på vägen.

Om du har några frågor eller behöver råd om att välja rätt del till ditt fordon, tveka inte att kontakta oss. Vårt team är här för att hjälpa dig hitta den optimala lösningen för din situation.

Ytterligare information

Vikt 0,3 kg