Invändig backspegel Citroën C5 8149V8

kr285

PSA CITROEN PEUGEOT 8149V8

3 i lager

Beskrivning

Innerbackspegel CITROEN C5 I och II

Om du letar efter en pålitlig ersättningsdel av hög kvalitet till din Citroën C5, kan denna begagnade innerbackspegel vara precis vad du behöver. Denna produkt, med originalkoden 8149V8, är det perfekta valet för första och andra generationens Citroën C5. Tack vare dess kompatibilitet och originalitet säkerställer den sömlös integration med de andra systemen i ditt fordon. Att säkerställa den nödvändiga sikten bakom fordonet är nyckeln inte bara för körkomforten, utan särskilt för säkerheten.

Backspegeln är en ofta underskattad men extremt viktig del av alla fordon. Dess primära funktion är att ge ett bra och brett synfält, vilket är avgörande för säker bakåt- och sidledskörning av fordonet. I praktiken är denna spegel benägen att skadas vid olyckor eller vårdslöst avlägsnande av is eller annat skräp. Därför är det viktigt att byta ut den så snart som möjligt vid eventuella fel, för att bibehålla din bils fulla funktionalitet och säkerhet.

Teknisk information:
Tillverkare: PSA Citroën Peugeot
Modell: Citroën C5 I och II
Produktkoder: 8149V8
Övriga nummer: N/A

Installationen av denna spegel är enkel och kräver inga specialverktyg, vilket gör det enkelt att byta ut den hemma. Vanligtvis behöver du bara en passande skruvmejsel och några minuters tid. Ändå rekommenderar vi att alla manipulationer med fordonets elinstallation utförs av en expert eller en erfaren bilmekaniker för att säkerställa att alla delar fungerar korrekt.

Denna del är designad och tillverkad för att uppfylla specifikationerna för Citroën C5, så du kan vara säker på att det blir enkelt och problemfritt att byta ut den mot en originaldel. Beställ din CITROEN C5 I och II inre backspegel idag och se till att ditt fordon är utrustat med pålitliga komponenter som ökar dess säkerhet och komfort på vägen.

Ytterligare information

Vikt 0,6 kg