Passagerararmstöd Citroën C5 8969XY

kr498

PSA CITROEN PEUGEOT 8969XY passagerare NFP

4 i lager

Artikelnr: 5852-AH7_K24a Kategorier: , , , , Etiketter: ,

Beskrivning

Armstöd CITROEN C5 I och II, C8 PEUGEOT 807
VELUROMRÅDE TYG – F402- FZJ- – GRÅ ORAGE
FÖR RÄTT SÄTE – passagerare
Kan visa tecken på användning – behöver rengöras

Du är på rätt plats om du letar efter ett kvalitativt och beprövat armstöd för passageraren från Citroën C5 I och II, C8 eller Peugeot 807. Detta armstöd är tillverkat av behagligt velourmaterial i den moderna grå färgen Orage, vilket kommer att ge interiören i din bil ett elegant utseende. Tack vare sin ergonomiska design kommer den att ge maximal komfort under körning. Även om ryggstödet bär tecken på tidigare användning och kan behöva rengöras, förblir dess funktionalitet och komfort på en hög nivå.

Teknisk information:

  • Tillverkare: PSA Citroën Peugeot
  • Modell: Citroën C5 I och II, C8; Peugeot 807
  • Produktkoder: 8969XY
  • Övriga nummer: NFP

Detta armstöd är idealiskt för dem som vill behålla det ursprungliga utseendet och komforten hos sin Citroën eller Peugeot utan att behöva investera i nya dyra komponenter. Den är särskilt lämplig för rätt passagerarsäte och är kompatibel med flera modeller, vilket gör den till ett utmärkt val för en mängd olika applikationer. Vid montering rekommenderar vi att du följer originalmanualen för de givna bilmodellerna för att säkerställa korrekt placering och funktionalitet. Armstödet är klart att installeras och återanvändas efter rengöring.

Armstödet är ett viktigt element för komforten att resa i bilar. Utöver sitt direkta syfte att vara ett armstöd kan det också bidra till den övergripande estetiken i fordonets interiör och ge sina användare exceptionell komfort under långa resor. Tack vare de använda materialen och PSA Citroën Peugeots produktionsstandarder har armstödet hög hållbarhet och är redo att användas i många år framöver.

Innan du köper ett armstöd, se till att produktkoden och specifikationerna matchar ditt fordons krav. Denna produkt presenteras med ärlighet om dess skick och möjliga tecken på användning, vilket hjälper dig att fatta ett välgrundat köpbeslut.

Med vårt armstöd får du inte bara ett funktionellt utan också ett estetiskt tillskott till ditt fordon, vilket kommer att öka dess värde och komfort under användning.

Ytterligare information

Vikt 0,9 kg