Höger bakdörrlås Peugeot 206 913886

kr712

PSA CITROEN PEUGEOT 913886 NFP

2 i lager

Artikelnr: 6321-AG8_K5a Kategorier: , , , , , Etikett:

Beskrivning

Höger bakdörrslås PEUGEOT 206
Design utan centrallås
Sidan bakom passageraren

Letar du efter ett pålitligt och högkvalitativt lås för höger bakdörr på din Peugeot 206? Just för dina behov erbjuder vi en begagnad del som är en idealisk ersättning för originaldelen, i testad kvalitet och med garanti för funktionalitet. Detta lås är designat för Peugeot 206-modeller utan centrallås och är placerat på passagerarsidan, perfekt för snabbt och enkelt byte.

Med tanke på att detta är en begagnad del kan du förvänta dig ett optimalt förhållande mellan pris och kvalitet. Tack vare vår noggranna inspektion och testning kan du räkna med långsiktig tillförlitlighet och problemfri drift av ditt fordon.

Teknisk information:

  • Tillverkare: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Modell: Peugeot 206
  • Produktkoder: 913886
  • Övriga nummer: NFP

Detta lås är designat specifikt för Peugeot 206 och installationen på den högra bakdörren är enkel. Den är idealisk för ägare som föredrar manuell låsning och letar efter en pålitlig ersättare utan att behöva störa fordonets elektriska system. Låset är testat och har standardslitage i förhållande till dess ålder och tidigare användning, men dess funktionalitet är helt garanterad. Användare kommer att uppskatta hur enkelt det är att montera delen och hur problemfritt det fungerar.

Välj detta beprövade och prisvärda dörrlås och var säker på dess tillförlitlighet och livslängd. Håll din Peugeot 206 säker och funktionell med denna kvalitetsbegagnade bildelar.

Ytterligare information

Vikt 0,7 kg