Citroën Peugeot 96548606 6554QK Fönsterkontroll

kr235

PSA CITROEN PEUGEOT 96548606 6554QK

2 i lager

Artikelnr: 3638-AG9_K18 Kategorier: , , , Etiketter: ,

Beskrivning

Passagerarfönsterkontroll CITROEN C3 PICASSO PEUGEOT 207
Detta är en begagnad del, den kan visa tecken på användning, det är en elektriskt fullt fungerande del.

Letar du efter en pålitlig och högkvalitativ fönsterhiss till din Citroën C3 Picasso eller Peugeot 207? Vi har ett perfekt val för dig i form av en begagnad del med koden 96548606 6554QK. Denna fönsterkontroll är avsedd för passagerarsidan och även om den redan används, garanterar den fortfarande full funktionalitet i ditt fordons elsystem. Det är ett praktiskt och ekonomiskt val för alla bilmekaniker eller hemhantverkare som vill hålla sin bil i gott tekniskt skick utan onödigt höga kostnader för nya delar.

Teknisk information
Tillverkare: PSA
Modell: Citroën C3 Picasso, Peugeot 207
Produktkoder: 96548606, 6554QK
Övriga nummer: ej tillgängligt

Fönsterregulatorn är en av de viktiga delarna för bekväm kontroll av ditt fordon. Dess primära funktion är att möjliggöra bekväm fönsterreglering utan behov av fysiska ingrepp. Med den här delen återfår du full kontroll över reglagen på passagerarsidans fönster, med förtroende för att delen kommer att fungera korrekt i ditt fordon. När du installerar styrenheten är det tillrådligt att se till att alla elektriska anslutningar är ordentligt och säkert anslutna, vilket garanterar långsiktig tillförlitlighet och funktionalitet.

Denna del är idealisk för de frekventa byten som kan krävas på grund av både normalt slitage och frekvent användning av fönsterfunktionen. Om du reparerar din bil själv kommer du definitivt att uppskatta enkelheten med vilken den här delen kan installeras och du kan börja använda den direkt.

Hantera pjäsen varsamt för att bevara dess funktionalitet och estetiska utseende. Även om detta är en begagnad del har dess skick och funktionalitet testats noggrant för att möta dina förväntningar och behov. Glöm inte att regelbunden inspektion och underhåll av fönsterregulatorn avsevärt kan förlänga dess livslängd och öka din körkomfort.

Med vår fönsterkontroll får du inte bara en funktionell och ekonomiskt fördelaktig lösning, utan också en visshet om att din Citroën C3 Picasso eller Peugeot 207 kommer att fungera fullt ut igen. Vänta inte på att den gamla delen ska misslyckas, skaffa denna begagnade fönsterregulator av hög kvalitet och njut av bekymmersfri drift av ditt fordon.

Ytterligare information

Vikt 0,7 kg