Valeo Peugeot 207 Värmefläkt N102992G 6441V5

kr356

PSA CITROEN PEUGEOT N102992G 6441V5

4 i lager

Beskrivning

Värmefläkt från Valeo till Peugeot 207

Letar du efter en pålitlig ersättare för den ursprungliga värmefläkten till din Peugeot 207? Hos oss hittar du en begagnad kvalitetsdel, närmare bestämt en värmefläkt från den välkända tillverkaren Valeo, som är helt kompatibel med Peugeot 207-modeller. Denna del är det perfekta valet för alla som försöker hålla sitt fordon igång med originaldelar till ett rimligt pris .

Värmefläkten är en nyckelkomponent i din bils luftkonditionering och värmesystem. Dess uppgift är att fördela luften i fordonets inre, vilket är avgörande för bekväm körning både vinter- och sommarmånaderna. Tack vare användningen av denna fläkt från valeo, som är direkt anpassad för Peugeot 207-modeller, säkerställs hög effektivitet och långsiktig tillförlitlighet.

Teknisk information
Tillverkare: Valeo
Modell: Peugeot 207
Produktkoder: N102992G, 6441V5
Övriga nummer: PSA CITROEN PEUGEOT

Vid byte av värmefläkt rekommenderar vi att du kontrollerar övriga komponenter i värme- och luftkonditioneringssystemet för att säkerställa att hela systemet fungerar effektivt och problemfritt. Vid behov, tveka inte att kontakta en bilreparatör som gärna hjälper dig med bytet.

Glöm inte att genom att köpa äkta begagnade delar som denna Valeo värmefläkt sparar du inte bara dina pengar utan även miljön. Ju längre vi håller bildelar i omlopp, desto bättre för vår planet.

Ytterligare information

Vikt 1,6 kg