Filterlåda Citroën Peugeot 1.5 HDI 9828002080

kr854

PSA CITROEN PEUGEOT 9828002080

1 i lager

Artikelnr: 7859-B3_K36 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Filterlåda, luftfilterkåpa för de flesta modeller med 1,5 HDI-motor Produktbeskrivning: Letar du efter en pålitlig ersättare för originalfilterlådan till din Citroën- eller Peugeot-bil med 1,5 HDI-motor? Vår begagnade Citroën Peugeot Filterbox-del med produktkod 9828002080 är det perfekta valet för att återställa rent och effektivt luftflöde till ditt fordons motor. Denna nyckelkomponent i drivsystemet är avgörande för att motorn ska fungera korrekt, och dess regelbundna underhåll eller utbyte säkerställer optimal prestanda och minskad bränsleförbrukning för din bil. Teknisk information:

  • Tillverkare: PSA Group
  • Modell: Gäller Citroën Berlingo III, Fiat Doblo III, Opel Combo E K9, Peugeot Partner III, Peugeot Rifter och Toyota ProAce City.
  • Produktkoder: 9828002080
  • Andra nummer: Denna produkt kan katalogiseras under olika produktnummer beroende på den specifika fordonsmodellen och specifikationerna.

Att byta ut filterlådan är en relativt enkel process som du kan göra själv eller med hjälp av en fackman. Vi rekommenderar att du kontrollerar kompatibiliteten med ditt fordon innan du köper. Det rekommenderas vanligtvis att byta ut filterlådan när det finns uppenbart slitage eller skador som avsevärt kan påverka motorns funktion. Genom att använda denna kvalitetsfilterbox kommer du att återfå självförtroende och tillförlitlighet varje gång du kör, med en del som noggrant har testats och uppfyller Citroëns och Peugeots standarder. Det spelar ingen roll om du är bilmekaniker eller gör det själv, denna filterlåda är det rätta valet för att hålla ditt fordon i toppskick.

Ytterligare information

Vikt 3 kg