Yttre höger bakdörrhandtag Citroën Peugeot 9634932180 9101CF

kr712

PSA CITROEN PEUGEOT 9634932180 9101CF

1 i lager

Artikelnr: 4473-AF11_K17a Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

Yttre höger bakdörrhandtag CITROEN BERLINGO och PEUGEOT PARTNER II
Från 2005 års modell
Färg FXT- – SVART CORNELIA

Letar du efter reservdelar till ditt Citroën eller Peugeot fordon? Vi presenterar för dig det yttre högra bakre dörrhandtaget, lämpligt för Citroën Berlingo och Peugeot Partner II-modeller från tillverkningsåret 2005. Denna del är ett idealiskt val för att reparera och återställa funktionaliteten hos din bil, dessutom i den attraktiva svarta färgen Cornelia märkt med koden FXT.

Kvaliteten och integriteten hos delen säkerställs av dess ursprung från PSA-tillverkare, som är kända för sin precision och tillförlitlighet inom området biltillbehör. Det yttre handtaget är en enkel ersättning för originaldelen, utan behov av ytterligare modifieringar eller specialverktyg för installation, vilket är idealiskt för självreparationer hemma eller i verkstaden.

Teknisk information
Tillverkare: PSA CITROEN PEUGEOT
Modell: CITROEN BERLINGO, PEUGEOT PARTNER II
Produktkoder: 9634932180, 9101CF
Övriga nummer: Färg FXT – SVART CORNELIA

Tack vare sin specifika form och design, som motsvarar de ursprungliga specifikationerna, säkerställer detta externa handtag full kompatibilitet och funktionalitet. Det finns inget bättre än att vara säker på att delen du köper passar precis som den ska. Och allt detta till ett förmånligt pris, förutom möjligheten att snabbt och enkelt handla direkt hemifrån. Få din bil att se snygg ut och fungera felfritt igen med detta perfekt passande bakluckehandtag!

Ytterligare information

Vikt 0,3 kg