Höger bakdörrlås Citroën Berlingo II 9138H0

kr1 068

PSA CITROEN PEUGEOT 9138H0

2 i lager

Artikelnr: 2387-L9_K18a Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Höger bakdörr centrallås
För CITROEN BERLINGO och PEUGEOT PARTNER II bilar från årsmodell 2005
Utan elmotor går det att köpa till extra

Upptäck en pålitlig lösning för att reparera din bil med ett begagnat centrallås på höger bakdörr, speciellt designat för Citroën Berlingo och Peugeot Partner II. Denna del är ett idealiskt val för modeller från 2005 och framåt och är designad för att uppnå optimal funktionalitet och säkerhet för ditt fordon. Tack vare sin exakta bearbetning och robusta design säkerställer den att din dörr är skyddad och pålitligt låsbar.

Låset kommer utan elmotor, vilket gör att du kan använda den befintliga motorn från ditt fordon eller köpa en ny för att passa dina specifika behov. Detta tillvägagångssätt sparar inte bara kostnader, utan möjliggör också en mer flexibel lösning vid byte av delar. Den enkla installationen av detta lås gör att du snabbt kan återställa funktionaliteten och säkerheten i din bil utan att behöva betala för dyra nya delar.

Teknisk information:

  • Tillverkare: Citroën / Peugeot
  • Modell: Berlingo II, Partner II
  • Produktkoder: 9138H0

Denna produkt kännetecknas av hög hållbarhet och lång livslängd, vilket gör den till ett idealiskt val för dem som letar efter kvalitetsreservdelar till ett rimligt pris för sitt fordon. Den är perfekt för bilmekaniker och gör-det-själv-are som vill hålla sitt fordon i ett säkert och pålitligt skick utan att behöva göra dyra investeringar i nya delar. Glöm inte att för låsets fulla funktionalitet kan det vara nödvändigt att köpa en elmotor, som enkelt kan integreras i det befintliga systemet.

Att investera i en begagnad kvalitetsbildel som detta dörrlås är en smart och ekonomisk lösning för att hålla ditt fordon i toppskick. Lägg till denna eftertraktade del till din verkstad och se till att ditt fordon förblir mycket funktionellt och säkert. Passar alla som vill ha en effektiv och prisvärd lösning för reparation och underhåll av sitt fordon.

Ytterligare information

Vikt 0,8 kg