Vänster pyrobältessträckare Citroën Peugeot 8974QQ 8972P1

kr854

PSA CITROEN PEUGEOT 542270000B 8974QQ 8972P1 NFP

3 i lager

Artikelnr: 4024-M20_K16a Kategorier: , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Vänster främre pyrobälte för CITROEN Berlingo PEUGEOT Partner bilar
Förarsidan

Letar du efter kvalitetsreservdelar till ditt Citroën eller Peugeot fordon? Våra begagnade bildelar är ett ekonomiskt och effektivt reparationsalternativ för din bil. Denna speciella produkt, den vänstra pyrobältesförsträckaren, är ett idealiskt val för ägare av Citroën Berlingo och Peugeot Partners fordon. Tack vare sin specifika design och funktionalitet kommer den att säkerställa säker och bekväm användning av din bil.

Den vänstra främre bältesförsträckarens pyrobälte är en viktig del av din bils säkerhetssystem. Dess huvudsakliga funktion är att begränsa passagerarnas rörelse vid en kollision eller plötslig inbromsning och därigenom avsevärt öka säkerheten för alla passagerare. Dessutom säkerställer dess placering på förarsidan att ditt säkerhetsbälte alltid kommer att vara korrekt justerat och redo att användas.

Teknisk information

  • Tillverkare: Citroën och Peugeot originaldelar används
  • Modell: Citroën Berlingo, Peugeot Partner
  • Produktkoder: 8974QQ, 8972P1, 542270000B
  • Övriga nummer: NFP

Att använda bildelar som detta pyrobälte testas för kvalitet och funktionalitet för att säkerställa att ditt fordon förblir i säker drift. Vi rekommenderar starkt denna del för mekaniker och gör-det-själv-are som letar efter en ekonomisk reservdelslösning utan att offra prestanda eller säkerhet.

Kom ihåg att även om det är en begagnad del, bör installationen göras med omsorg och professionell övervakning för att säkerställa korrekt funktion och säkerhet för alla passagerare. Vid osäkerhet rådfråga en expert eller besök ett auktoriserat servicecenter.

Handla med tillförsikt och öka säkerheten och funktionaliteten för ditt fordon med våra kvalitetsbegagnade delar. Denna vänstra midjebältessträckare Pyro-bälte är redo att installeras och användas omedelbart, till ett mycket rimligt pris.

Ytterligare information

Vikt 1 kg