Ellås på höger framdörr Citroën Berlingo 9136J4

kr427

PSA CITROEN PEUGEOT 9136J4

10 i lager

Artikelnr: 2344-AG12_K5a Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Lås för centrallås
För CITROEN Berlingo och PEUGEOT Partner bilar
Höger framdörr – passagerare

Att hitta pålitliga reservdelar till ditt fordon behöver inte vara svårt. Detta elektriska främre högerdörrlås är det perfekta valet för ägare av Citroën Berlingo och Peugeot Partner som letar efter en kvalitativ och beprövad lösning för att reparera eller byta ut skadade eller icke-fungerande delar av sin bil. Låset är designat för att monteras på den högra framdörren, som är passagerarsidan, vilket garanterar en hög standard på säkerhet och komfort för dig och dina passagerare.

Centrallåset är utformat för att ge maximal kompatibilitet med de nämnda fordonsmodellerna. Den är relativt enkel att installera och kan öka både den övergripande säkerheten för din bil och bekvämligheten att använda den. Om du redan har erfarenhet av liknande reparationer bör byte av lås inte vara något problem för dig. Annars rekommenderar vi att låset installeras av en fackman.

Teknisk information

  • Tillverkare: Citroën, Peugeot
  • Modell: Citroën Berlingo, Peugeot Partner
  • Produktkoder: 9136J4
  • Övriga nummer: 9136J4

Låset som vi erbjuder har testats noggrant, vilket garanterar dess funktionalitet och tillförlitlighet under en längre tids användning. Om du har några frågor eller behöver ytterligare teknisk information, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och se till att din upplevelse av att köpa och använda våra produkter är den bästa den kan vara.

Ytterligare information

Vikt 1 kg