Citroën Peugeot 6552Z7 Fönsterkontroll

kr142

PSA CITROEN PEUGEOT 6552Z7 6554W4

9 i lager

Artikelnr: 2810-N5_K15a M2810 Kategorier: , , , , Etiketter: ,

Beskrivning

Fönsteromkopplare CITROEN XSARA, XSARA PICASSO, XANTIA, BERLINGO PEUGEOT PARTNER

Letar du efter en pålitlig hjälpare för att reparera det elektriska fönstersystemet på ditt Citroën eller Peugeot fordon? Vårt utbud av begagnade bildelar inkluderar en Citroën Peugeot fönsterregulator för att säkerställa korrekt funktionalitet och ytterligare förlänga livslängden på din bil. Denna fönsterregulator, med en garanti för kvalitet och funktionalitet, är det perfekta valet för bilmekaniker och gör-det-själv-are som letar efter en pålitlig ersättning för sina originaldelar.

Fönsterregulatorn är avgörande för att fordonets elektriska rutor ska fungera korrekt, och dess korrekta funktion är avgörande för komforten och säkerheten för förare och passagerare. På grund av normalt slitage eller defekter kan denna del behöva bytas ut, speciellt i äldre bilmodeller. Att byta ut din fönsterkontroll kan förbättra den övergripande funktionaliteten hos dina fönster och undvika potentiella problem med deras funktion.

Teknisk information
Tillverkare: Citroën, Peugeot
Modell: Citroën Xsara, Xsara Picasso, Xantia, Berlingo, Peugeot Partner
Produktkoder: 6552Z7, 6554W4
Övriga nummer: Ej specificerat
Denna fönsterkontroll är kompatibel med ett antal Citroën- och Peugeot-modeller, vilket säkerställer en bred användning vid reparation av olika typer av dessa fordon.

Vår begagnade bildelar har testats noggrant för att säkerställa maximal funktionalitet och säkerhet vid användning. Köp en fönsterhiss från en betrodd återförsäljare och se till att din bil går som ny igen. Glöm inte att begagnade bildelar inte bara är kostnadseffektiva, utan också ett ekologiskt val, vilket bidrar till miljöskyddet.

För en beställning eller mer information, tveka inte att kontakta vår kundtjänst, som gärna svarar på alla dina frågor och hjälper dig att välja rätt del till din bil. Hos oss kommer ditt fordon att vara i perfekt skick igen!

Ytterligare information

Vikt 0,6 kg