Centrallåskontroll Citroën Peugeot 9644851477 6554W5

kr176

PSA CITROEN PEUGEOT 9644851477 6554W5

6 i lager

Beskrivning

Centrallåskontroll
För Citroen Berlingo och Peugeot Partner bilar

Letar du efter en pålitlig begagnad centrallåskontroll till ditt Citroën eller Peugeot fordon? Vi presenterar för dig centrallåset, som är ett idealiskt val för ägare av Citroën Berlingo och Peugeot Partner-bilar. Denna kvalitetsbildel är designad för att perfekt matcha specifikationerna för de givna modellerna och säkerställa deras smidiga funktionalitet.

Centrallåset är en viktig del av ditt fordons säkerhetssystem. Dess huvudsakliga funktion är den centraliserade kontrollen av dörrlåsen, vilket ökar komforten och säkerheten i bilen. Denna speciella modell är mycket eftertraktad för sin tillförlitlighet och livslängd, en egenskap som uppskattas av både bilmekaniker och gör-det-själv-bilägare.

Speciellt när det gäller Citroën Berlingo och Peugeot Partner-bilar kan du eventuellt stöta på ett behov av att byta ut denna del efter långvarig användning eller till följd av ett elfel. Lätt att installera och prisvärd, denna centrallåskontroll är den idealiska lösningen för att hålla din bil i toppskick.

Teknisk information:

  • Tillverkare: PSA (Peugeot Société Anonyme)
  • Modell: Citroën Berlingo, Peugeot Partner
  • Produktkoder: 9644851477, 6554W5

Vår fjärrkontroll med centrallås för Citroën och Peugeot är testad och vi kontrollerar noggrant dess funktion för att garantera att du är nöjd. Välj från vårt utbud av delar som inte bara ökar ditt fordons prestanda, utan också bidrar till dess säkerhet och tillförlitlighet. Köp denna bildelar enkelt och bekvämt och håll din bil i perfekt skick!

Ytterligare information

Vikt 0,3 kg