Fönstervärmarestyrning Citroën Berlingo II Peugeot Partner II 9644851077 6554AF

kr142

PSA CITROEN PEUGEOT 9644851077 6554AF

6 i lager

Beskrivning

Reglage för bakrutevärmare CITROEN BERLINGO II PEUGEOT PARTNER II

Letar du efter en pålitlig bakrutevärmare för ditt Citroën Berlingo II eller Peugeot Partner II fordon? Vi erbjuder en äkta begagnad del, som är det idealiska valet för att ersätta en icke-funktionell eller skadad komponent. Denna kontroller har testats noggrant och är fullt fungerande, vilket sparar inte bara dina pengar utan också den tid som behövs för att hitta en ny del.

Installationen av denna kontroller är ganska enkel och kan göras självständigt hemma med hjälp av grundläggande verktyg. Detta gör den lämplig för både professionella tjänster och gör-det-själv-are som vill undvika höga servicekostnader.

Teknisk information

  • Tillverkare: PSA
  • Modell: Citroën Berlingo II, Peugeot Partner II bakrutevärmare
  • Produktkoder: 9644851077, 6554AF

Den här kontrollern återställer funktionen för uppvärmning av bakrutan, vilket är avgörande vid dåliga väderförhållanden där ditt fordons bakruta kan imma eller frysa. Att upprätthålla en klar och dimmafri sikt är avgörande för säker körning, särskilt under vintermånaderna.

Kvalitet och tillförlitlighet är nyckeln för begagnade bildelar, så alla erbjudna komponenter genomgår en noggrann inspektion. Underskatta ingenting och välj en originaldel eftersom en ersättning är det bästa beslutet för din bils långsiktiga tillfredsställelse och funktionalitet.

Genom att köpa denna drivrutin kommer du inte bara att hålla din Citroën Berlingo II eller Peugeot Partner II i optimalt skick, utan du kommer också att stödja hållbarhet och ekologi genom att använda redan befintliga komponenter.

Vi kommer att behandla din beställning med största omsorg och snabbhet så att delen kommer snabbt fram och kan användas omedelbart. Om du har några frågor om montering eller kompatibilitet med ditt fordon, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig.

Ytterligare information

Vikt 0,3 kg