Vänster bakdörrlås Citroën Berlingo II 913763

kr285

PSA CITROEN PEUGEOT 913763

2 i lager

Artikelnr: 5800-K5_KR14a Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Vänster bakdörr centrallås
För CITROEN BERLINGO och PEUGEOT PARTNER II bilar från årsmodell 2005

Letar du efter en pålitlig reservdel till ditt fordon? Citroën Berlingo II vänster bakdörrslås är det perfekta valet för att hålla din bil säker och funktionell. Denna begagnade del är kompatibel med modellerna Citroën Berlingo och Peugeot Partner II, vilket säkerställer dess höga anpassningsförmåga och funktionalitet.

Teknisk information:

  • Tillverkare: PSA Citroën Peugeot
  • Modell: Citroën Berlingo II, Peugeot Partner II
  • Produktkoder: 913763
  • Övriga nummer: Delkod enligt PSA-specifikationer

Låset är avsett för vänster bakdörr och är speciellt designat för bilar från 2005 och framåt. Dess huvudsakliga syfte är att säkerställa effektiv och säker låsning och upplåsning av dörrarna, vilket är nyckeln till att skydda ditt fordon från obehörigt inträde. Eftersom detta är en begagnad del har den noggrant testats för att uppfylla alla kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Centrallås säkerställer att dina dörrar kommer att fungera korrekt, vilket ger inte bara sinnesfrid och säkerhet, utan också bekvämlighet för daglig användning av fordon. Denna del rekommenderas starkt för mekaniker och hemreparatörer som letar efter en effektiv och prisvärd ersättning för originaldelar.

Vi strävar efter att endast tillhandahålla delar som uppfyller våra strikta standarder för kvalitet och tillförlitlighet. Det vänstra bakre dörrlåset Citroën Berlingo II 913763 är därför ett idealiskt val för dem som letar efter kvalitet till ett rimligt pris, samtidigt som de står ut med tillförlitligheten och säkerheten hos sitt fordon.

Köp med förtroende och se till att ditt fordon alltid är säkert och fullt fungerande med denna testade och godkända bildelar. Välj Citroën Berlingo II vänster bakdörrlås och få kvalitet du kan lita på.

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg