Låssats + 2 nycklar Citroën C5 05-07 4162HE

kr1 424

PSA CITROEN PEUGEOT 4162HE 4162FE NFP

2 i lager

Artikelnr: 4999-AD17_K5a Kategorier: , , , , , Etiketter: ,

Beskrivning

Låssats – förardörr, tanklock och kopplingsbox plus 2x nycklar

Vi erbjuder begagnade kvalitetsbildelar till märkena Citroen och Peugeot. Våra produkter är avsedda för bilmekaniker och gör-det-själv-reparatörer som letar efter pålitliga komponenter till sitt fordon. I dagens erbjudande presenterar vi ett låsset designat för Citroën C5 årsmodell 2005 till 2007. Denna produkt inkluderar lås för förardörren, tanklock och tändningslås, och är komplett med två nycklar, vilket säkerställer att du alltid har en reserv.

En uppsättning lås är nödvändig för att hålla ditt fordon säkert och säkert mot obehörigt tillträde. Delarna testas noggrant före demontering för att garantera deras fulla funktionalitet. Eftersom det är begagnade delar kan du förvänta dig ett betydligt lägre pris jämfört med nya delar utan att behöva kompromissa med kvalitet eller säkerhet.

Teknisk information:
Tillverkare: PSA Citroën Peugeot
Modell: Citroën C5, årsmodell 2005-07
Produktkoder: 4162HE, 4162FE
Övriga nummer: NFP

Installationen av denna låssats är enkel och kan göras utan behov av specialverktyg. I de flesta fall går det enkelt och snabbt att byta lås, speciellt om du har erfarenhet av liknande uppgifter. En uppsättning lås och nycklar är oftare eftertraktad i situationer där originallåsen är skadade eller som en förebyggande åtgärd mot slitage eller förlust av nycklar.

När du än vänder dig till våra begagnade delar får du beprövad kvalitet till ett överkomligt pris med tonvikt på funktionalitet och säkerhet. Låssatsen Citroën C5 05-07 är ett utmärkt val för alla som letar efter en effektiv lösning utan att behöva spendera mycket pengar på nya delar, samtidigt som de vill hålla sitt fordon säkert och i fungerande skick.

Ytterligare information

Vikt 1 kg